Stars can't shine without darkness

1kommentarer

Ytterligare några fabulösa solvarv har passerat sedan sist. Jag har haft på mig min fantastiska solros-kjol och tillsammans med bästa bustrion dansat bort demonerna som fanns i huvudet. Vi har hållit ihop i vått och torrt, JCJ, och de har varit små solar när jag var ett mörkt moln. Men jag är tillbaka och inte längre främling för mig själv. Sunshine-girl som mina insta-vänner säger. Det är jag. Fick finaste kommentaren när det var som mörkast: your smile's radiance pierces the darkest heart. Jag log, och kanske var det där som demonerna försvann. Jag vet ju att det bara är jag som kan göra mig själv glad i slutändan. ♥
Igår kom familjen in till stan så då blev det mat och öl på Stars and Strikes med allihopa. Sen gick Jeff, Cris och jag ifrån och kollade på magiskt fyrverkeri och dansade på Silent Disco. Busade vidare genom natten och ljuset gav plats för mörkret som framhävde stjärnorna så jävla vackert. Återigen kom tankarna, de demoner som funnits ett par dagar kanske bara fanns där för att framhäva allt det vackra som kommer. Jag vet i alla fall att stjärnor inte kan lysa utan mörker. 
Åkte till oasen i vackra Valdemarsvik på eftermiddagen idag, tänkte gosa ned mig i sängen och bara vara glad utan anledning, men efter en kopp kaffe vet ni ju hur jag blir... Så mitt på lördagskvällen sprang jag runt Valdemarsvik på 24 minuter med pappa på släptåg på cykeln, han tappade hakan, och jag förhoppningsvis något kilo. Endorfinerna gjorde barn i cellerna och nu bara kryllar det av glädje i soltjejen. 
När jag är ledsen är jag ledsnare än vad man kan bli, men när jag är glad finns det ingen som kan vara gladare, det är det farliga men också det bästa med mig. 
//Jk
 

1 kommentarer

Fridafrej

18 Aug 2013 10:50

Världens finaste soltjej! Som alltid skriver du så vackert. Du får mig att må, njuta och leva. Så är det. Dina texter och bilder förmedlar ofantligt mycket positiv energi (och det gör kaffe också!!). Du sprider verkligen lycka på vår jord!

Kommentera

Publiceras ej