Euforisk Jullan

0kommentarer

 

Det var torsdag och klockan var 23.59. Jag blinkade och missade övergången. På en sekund var jag 19 år. Året som 18-åring har varit fulländat och kl. 0000 så visste jag att även året som 19-åring skulle bli super. Datorn och mobilen började lysa och låta och vänner ville vara den förste att gratulera. Finaste sången stod far för, finaste komplimangen kom från Gulmira (hon sa att jag var en Supernova), mest ihärdiga grattaren var mor för hon ringde, skickade sms, skrev på mail och facebook och på alla sociala medier som finns och så slutligen, den som var den förste att gratulera blev den som har stått mig närmast hela livet: EVE. 

På morgonen tvingade jag Casanova att väcka mig, trots att jag redan var vaken. Sen lyssnade jag på Shakira medan jag duschade, medan jag städade, medan jag bakade och medan jag sminkade mig. Dagen kunde inte ha börjat bättre. Min dag. 

På eftermiddagen hade jag födelsedags-fika i Stjärnan och fick fin dikt och tårta och paket. Underbaraste vännerna har jag. Gulmira fyllde lägenheten med blomdoft och världens finaste bukett och allt var så fint och gick så fort så klockan var genast åtta. Då ringer han. Det var dags för överraskningen. Vi går.... Och jag hör någon vissla bakom oss... Och jag känner igen visslet... Det kan bara komma från en mun... Och jag vänder mig om... Och där står min syster Eve livs levande framför mina ögon! Busfröna C & E har pratat bakom min rygg i en hel vecka och jag har inte kunnat ana något alls. Eve kom hem för min skull och de ledde mig till Enoteket och de bjöd mig på fräschaste förrätten, godaste varmrätten och det mest fantastiska vin jag någonsin har druckit. Det var verkligen att återuppleva Italien! Så himla gott. Så himla mysigt. Mina bästa människor där. Jag var så himla lycklig. Min första dag som 19-åring och jag klarade det galant. Woho. Love life. Sen tog det inte lång tid innan jag var hemma i Stjärnan och svepte en öl, svirade om och sprang till Puls med dansarna. 

Jag är 10+, lycklig och blir bara snyggare med åldern. Love life. 
//Jk

Kommentera

Publiceras ej