En perfekt dag

1kommentarer

Började med en fantastisk gångpromenad ned till kära tvättmaskinen. Man lär sig att uppskatta sånt efter några månader i Afrika. Sedan  fick jag den stora äran att städa i min lilla lägenhet, åh vad jag älskar den! Begav jag sedan mig ut i min fina stad. Asså det blåste så jävla härligt och Norrköping är så vackert såhär års. Sörplade kaffe med Tilda, den vackra härliga inspirerande. Så mycket jag saknat mina vänner! Gick sedan till Axel innan jag åkte till min bästis i Söderköping. Hon är tamigfan jordens allra bästa vän någonsin. Finns ingen bättre. Kom ut med en gigantisk varm choklad med alldeles för mycket mashmallows och grädde, så det rann över, jag dog. Mina smaklökar trodde de hamnat i himlen. 

Toppade allt med en våffla stor som en pannkaka, med jordgubbar och glass, 
gav mig därefter den mest fabulösa sommarklänningen och så skrattade vi sönder innan vi delade på en pizza. Hon får mig alltid så sjukt glad min lilla uzbekiska prinsessakomiker. Girly time med Gulmira, vad mer kan man begära? Ma meilleure amie. 
Jag menar, hela familjen är ju underbar! Såna här mackor gör Gullis pappa. Och det summerar hur jag känt och sett ut hela dagen lång! 

So long och godnatt hjärtan mina! Är så överdrivet lycklig över alla fina människor i mitt liv. 

1 kommentarer

Guess who?

21 Mar 2014 08:48

Och lyckliga äro alla vi som får ha dig i våra liv <3
Det finns de som dränerar men som tur är fler som bygger upp, det finns "as" och det finns gullmiror. Livet.

Kommentera

Publiceras ej