pensionärer pallrar äpplen

0kommentarer

igår var jag i fina fina drömbutiken i några timmar innan en stor kopp varm choklad med linnéa. prata av sig lite. hade fått fin ballong och muminlördaggodis av mats med, så're va en kalasdag och än var den inte slut. familjen nyberg kom på middag och det blev bubbel, vildsvin och ostkaka osv.
idag var jag med favorittjejen IGEN och pysslade. sen fira fars dag hos morfar med släkten. mys! sen åka o kolla på huset vårt. går igång så hårt på inredning så det är sjukt. brås på far.  pappa och kusin mikael är största nördarna eveeeeer. de jobbar ju med renovering av hus vareviga dag. pappa har ägnat mer än 30 år av sitt liv åt att renovera hus och är inte trött än. han är galen. och nu köper han äckligaste huset någonsin ÄNNU EN GÅNG och jag kan redan se hur jävla skimrande det kommer bli. vill bara dansa omkring! när får vi börja riva??? 
det här hittade jag för övrigt på vinden: 
it's a maddafaqin sign. kommer bara bli supermysigt i nya nya huset ❤️
en backe nedanför bor mormor, hon hade gått backen opp till vårt hus och kollat på äppelträden.  nu orkar ej skriva mer. förutom älskar dig pappa. varje dag. 

Kommentera

Publiceras ej