fina saker

1kommentarer

känner tacksamhet för en fantastisk familj och förstående vänner, att få uppleva varenda nyans i naturen när hösten är på väg och att jag hör melodier i träden, fåglarna och vindarnas samspel. det är med glädje jag har börjat dansa igen efter ett halvårs uppehåll. det är dans som är själva julia, och det jag levt för sedan jag var 7 år, det är den största delen av mig. så jag är glad. alla är lite trasiga och igår var kl. 0330 och ingenting var vettigt. men jag känner ändå en okontrollerbar glädje och en säkerhet i mig själv just nu som jag ej känt på 4 år. de senaste veckorna har jag lärt mig så mycket och fått en bekräftelse som jag behövt i flera år, så det som varit trassligt och bedrövligt blåser nu bort i takt med att löven blir röda och dagarna kortare. jag känner mig med hjälp av alla underbara människor omkring mig (och dansen) nu säker i mig själv. 

i torsdags började jag dansa. insåg att jag är halv/slumrande så fort jag lägger av, likt en björn i ide, så att börja igen innebär stärkt självförtroende och livsglädje som ej går att beskriva. 

fredagen gav mig chansen att bara få ta hand om mig själv och stjärnan jag bor i. jag lyssnade på musik och städade och hittade texter från förr med minnen som hjälper mig ännu mer att känna glädje för den jag varit och den jag är nu. mitt liv har alltigenom varit fantastiskt, ibland är det enklare att se. på kvällen mötte jag opp mina före detta kollegor och drack bärs innan jag och mamma till slut hamnade på en galen bio med tänkvärda budskap om tid. vi satt oppe till 1 i en glänsande stjärna och lyssnade på musik och pratade. 

lördagen hade ett fullspäckat schema. höstmarknad med faster och moa, sen shopping. hade spanat in en dobber-tröja i veckor och nu till valet ansåg jag att jag förtjänade att ha den på mig. en blå, fin, varm stickad. träffade tone och tog en kaffe och pratade om det där trasslet som vissa människor har oturen att hamna i. fick upprättelse återigen och känner mig som en fri fågel. 
snabbt hem och duscha innan clara, jennie och linnéa kom och förgyllde livet ännu mer. blir klokare och smartare i sällskap med dem och får så mycket kärlek och kramar så hjärtat glöder. är tacksam för att skratt och kärlek hittat vägen in i vardagen igen. drack vin, linus kom över och han får mig att bli glad, åkte sen och dansade på lilla dansgolvet. återförenades med saknade personer och dansade bugg med en människa som verkligen vet hur man får mig glad. och klockan var sedan 0330 och ingenting var vettigt, men jag somnade fort så jag inte hann tänka för länge, en timma senare åkte linnéa och jag hundkoja till viken. hela familjen är klädd i blått nu och på min blåa dobber sitter en liten pin med folkpartiet. för det är det vi tror på. blått som havet och himmelen. 
ska på valvaka med alliansen alldeles strax, är lite nervös, vågar knappt överleva närmsta timmarna, men jag hoppas svenska folket röstar för människor och kärlek. ska till ica och köpa tomtebloss utifall att. bara inte sd får många röster så får vad som helst hända. 

1 kommentarer

Anonym

15 Sep 2014 10:50

Åh, så fint <3
Det man får glädjas åt idag är att 87% av oss i Sverige INTE är rasister...

Kommentera

Publiceras ej