jadu

2kommentarer

varför gick jag ens opp idag? varför är jag sämst på allting förutom att le? varför älskar jag alla andra så högt och jämför deras prestationer till himlen och förminskar och hatar mig själv för? varför vet jag att tider med ångest är nära förestående men ändå inte gör något för att förhindra det? varför andas jag inte för min egen skull? varför är jag som en skugga för? varför vill jag ta den enkla utvägen att dö när jag är så älskad? varför är jag älskad. 

2 kommentarer

Anonym

18 Aug 2015 22:39

Du gick upp för att du vet att varje dag bjuder på något nytt. Du är inte "sämst på allting", du har så fantastiskt många bra egenskaper även om du inte känner dig "bäst" så klarar du ju faktiskt allt du ger dig på! Jag älskar dig för att du är DU! Vet ingen som är så sprudlande när du är glad, vet ingen som är så elak när du är som mest down, vet ingen som är så klok när du är på klokhumöret, vet ingen som är så rolig när du är som mest på topp, vet ingen som är så lat som du kan va, vet ingen som är så effektiv som du när du bestämmer dig för det, vet ingen som är så påhittig och hittar på de mest underbara överraskningar som du,vet ingen som är så härlig att bara hänga med och prata om allt och inget med som du, vet ingen... hur mycket mer ska jag räkna upp?? Du är du. Jag älskar dig 💖

Anonym

19 Aug 2015 08:10

Jag instämmer med föregående, men har kanske lite svårare att uttrycka mej menjag hänger på, och du vet att jag älskar dej. Ha en bra dag :-):-):-):-):-):-):-):-)

Kommentera

Publiceras ej