helgens äventyr

0kommentarer

så många dagar har gått, med alldeles för få timmar i. varenda dag brottas jag med samma problem, att rensa i min planering pga att jag oftast har en miljard saker inplanerade men endast får plats med ca fem. 

i fredags hade jag en underbar förmiddag med en favoritperson samt grundare av hela min varelse; pappa och jag torghandlade och fikade i solen. så småningom drog jag mig in till stan enkom för att njuta av en bästa väns sällskap under en fantastisk picknick; anna fick en 'skrattkarta' om var jag befann mig och hittade mig där, sittandes och viftandes med några ballonger mitt i all grönska. 
det serverades iskallt bubbel, jordgubbar och melon. det är såhär man lever life, det är såhär man visar någon uppskattning. tack, anna för att du finns i min värld! du är fantastisk! 
på kvällen drog vi oss på sagolik middag hos richard. grillat, havsabborre, räkor och champagne. när clara anslöt så började förfesten, sen drog vi ut och dansade tills fötterna värkte. 

vaknade opp till sveriges nationaldag, började sjunga på världens finaste låt redan på bussen ned till byn, det var hög tid att celebrera med päronen. åt svensk traditionell mat i form av tacos och kramades. åkte sen tillbaka till stan med linnéa, jag var lika pepp som en avslagen läsk. aldrig har man varit så ung men känt sig så gammal och trött som denna helg. (älskar allergi.) somnade lite i claras soffa innan utgång. 
hon var pepp som vanligt! 

idag har vi mest slagit dank på diverse caféer, jag har ej känt mig som en människa på hela dagen. undantaget var nog när eve kom hem från london, då spratt det till i hjärtat i fem minuter. innan jag således somnade på henne och dreglade och snarkade som en hund. två gånger(!). herregud. obotlig trötthet, överge mig. 
godis, mat, jordgubbar, kaffe och två av mina bästa vänner i sällskap. en har känt en enorm sällhet. 
inatt ska jag skriva på gatorna. kanske kan någon känna samma oförställda entusiasm inför en måndag som jag gör, ifall de möts av kärleksord på väg till jobbet imorgon? ska invänta rätt tillfälle, när månen står som högst och bege mig ut i en svart luva. sprida lycka på vår jord, amen 

Kommentera

Publiceras ej