en riktigt bra dag

0kommentarer

hej stalkers. vet att ni finns där och smygläser och inte vågar ge er tillkänna. gillar er närvaro. gillar när ni råkar försäga er om något jag skrivit här. lite narcissistiskt, jag vet. 

vaknade gladare än vanligt. förmodligen tack vare eve som fixade frukost fast jag egentligen inte äter det. det var underbart. eve är. 
sen ringde äventyret, skönaste bruden i stan och drog med mig på secondhandrunda. SÅN OTORLIG LYCKA. ni kommer aldrig fatta om jag försöker beskriva det med ord. man måste uppleva det, julialyckan. då känner ni vad jag pratar om. man liksom märker det på mig. fixade hur mycket böcker som helst för hur lite pengar som helst. man bara spratt till i kroppen och kände att NU just NU är livet ultramaxat. 
letade meloner. dansade omkring med mina meloner som maracas. tjing tjong. var mitt naturliga jag. innan clara och jag lagade panerade rödspättor med potatismos. hur bra? hur bra? 
sprang sedan till anna med studsbollen och skrattade såklart när jag såg henne för hon gör mig skrattig och så skrattade vi en hel del bara för sällskapets skull. braaaa sällskap. hamnade på casablanca i nairobi drack daiquiris tidigt på eftermiddagen och man ba: vad mer kan man önska? 
fick solsting så sen drog vi oss hem till stjärnan. bridget, den sköna bruden clara med äventyren, kom. ishockey, cockporn, vin, chips. 

riktigt bra dag. en själv för tie år sen "skriv fem saker som gjort dig glad idag" i dagboken. nu ba 👆 tusen saker som gör mig glad. tror man hittar mer gladsaker för var dag som går. 
älskar er

sol har det varit också, sa jag det?

Kommentera

Publiceras ej