let the hunting begin!

0kommentarer

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS
(jag har full respekt för er som inte tycker döda djur är bra, så sluta läs här. puss)

den första läxan att rätta sig efter på morgonen en sån här fantastisk dag är att inte gå och duscha. att vara nyduschad när du ska sitta ute en hel dag är ej bra, du tvättar då bort fett, fett som behövs för att hålla kroppen varm. sen är det bara att brygga kaffe, massoooor av kaffe, packa med korvbröna, senapen och diverse tillhörigheter. ladda kom-radion, sen är du totalt superredo att sitta och lyssna och spana vid en liten gran. meditativt och långtråkigt, skulle jag vilja säga. därför var vi bara några timmar i skogen idag. för att snacka skit och kolla på lite djur. 
en liten kalv fick jag se. den var dock inte i levande skick. men värmen från den avgav ånga, så den var fortfarande varm efter allt spring i skogarna. tänk så fort livet kan ta slut... här lär sig daniel hur man plockar ur den. jag fick mig också en anatomi-lektion, men jag skulle vilja lära mig mycket mer! en annan gubbe tog hjärta och lever i en påse och skulle laga till delikatesser. det blir nog fint som snus. äkta lyx! 
sen åkte vi till en sjö, värmde oss med brasa, korv och massaaa kaffe. det är livet det här, satt vi och sa högt till varandra. 
knastret från brasan, värmen från kaffet, röda löv som ramar in sjön som ligger vindstilla. det blev sedan en långpromenad och bli lite röd om kinderna. inget slår ju den krispiga kylan som hänger i luften just precis nu. 

efter en heldag ute är jag äntligen inne mellan fyra väggar och får värma mig i en skön dusch. äntligen äntligen, min efterlängtade dusch. rökdoften rinner av håret och ned i avloppet och helt plötsligt ter sig dagen som blott en dröm. 

svensk höst är helt oslagbar trots att solen inte visat sig en sekund idag. nu tänds brasan i huset. ciao 

Kommentera

Publiceras ej